Imatge notícia

Assemblea 2020

El proper dissabte 29 d'agost a les 17h celebrarem l'assemblea anual del Club en el marc de la festa de fi de temporada (o inici de la propera vistes les dates). Aquests són els temes que es tractaran:

- Balanç de la temporada
Explicació per part dels socis productors de com ha anat aquesta temporada tan accidentada

- Com afrontar la temporada vinent amb el Covid
Previsió de com actuar en cas de nous confinaments

- Preparació del desè aniversari
La temporada 21-22 farem 10 anys. Queda just un any. Tenim algunes idees que volem posar en comú sobre el que podríem fer. Com que moltes d’elles comporten temps i feina d’organització estaria bé decidir-les ara i donar-nos tot un any per anar preparant-ho.

- Quota anual per cobrir despeses comunes
Tenim despeses de l’entitat que no estan incloses en el cost de la cervesa (caixes, renovació d’ampolles, web...) i fins ara s’han suportat pels socis productors, enguany però s’han ajuntat moltes alhora. Es proposa una quota de manteniment de 5€/any per cobrir aquestes despeses.

- calendari i revisió de preus
Es presentarà el calendari de birres de la temporada 20-21 en el que hi ha moltes novetats. Els preus no s’han revisat des del 2016. Es proposa unificar els tres primers trams de graduació alcohòlica ja que el cost d'elaboració mínim és de 2€ independentment de si la graduació té 4 o 5 graus. A partir d'aquí es mantindran els trams actuals

- renovació de junta
Es proposa renovar els 2 representants dels socis consumidors

- precs i preguntes