Qui som

El club cerveser Can Navarra és un col·lectiu que té per finalitat l'autoproducció de cervesa artesana, de caràcter privat i restringit exclusivament a les persones associades.


Cada mes elaborem les nostres cerveses d'acord amb un catàleg acordat en assemblea i les distribuïm entre entre els socis que n'han fet comanda. Per saber més sobre el funcionament consulteu aquí.


Les despeses de producció de cada lot es reparteixen unitàriament per ampolles i cadascú assumeix la seva part segons la comanda feta d'acord amb la nostra política de preus.


Periòdicament organitzem activitats de caràcter social que permeten compartir amistat i cerveses junts. Les activitats fixes que cada any organitzem les trobaràs alcalendari d'activitats.


A banda d'aquestes activitats, durant l'any, fem presentacions del club en esdeveniments, fires o tuppers-beer en domicilis privats. Per seguir tota l'activitat diària del Club feu-ho a través del facebook, Instagram o Untappd.


El Club cerveser Can Navarra forma part de l'ACCE, Asociación de Cerveceros Caseros Españoles, està agermanat amb el Club Maillard de Barcelona i ha servit d'exemple d'organització social per altres clubs com Mala Pècora (Cassà de la Selva), Les Canyes (Pontons) o el Club Marina Alta (Alacant). Aquí un xic més de la nostra història.