Com fer una comanda

Per fer comanda de les cerveses del Club Can Navarra és imprescindible ser soci. Si no ets soci i vols fer comanda comença per aquí, primer de tot Fes-te soci/a.


Les comandes són sempre per caixes de 12 ampolles i es poden demanar tantes caixes com es vulguin. Les caixes poden ser d'un sol tipus de cervesa o bé barrejar diferents tipus de cervesa en una caixa, de manera que si per exemple hi han tres cerveses diferents en un mes es pot demanar 4 cerveses de cada tipus (o les que es vulguin) per fer una caixa de 12.


Cada primer dilluns no festiu de cada mes s'obre la nova oferta de cerveses del mes i s'envia per mail a l'adreça amb la que us heu subscrit.


Les comandes s'atenen per rigorós ordre d'arribada fins a esgotar els lots. Cal fer-la a través del sistema de comandes de la web. La oferta es manté durant tota la setmana. El segon dilluns de cada mes la oferta es tanca, es fa recompte de comandes i es preparen per enviar o recollir.


El dilluns de la segona setmana de cada mes comença el repartiment a domicili. En cas que hagis seleccionat l'opció de passar a buscar les comandes per l'obrador de Bordils ho podràs fer durant aquella setmana.


Els envasos es poden retornar ben nets i recuperar-ne l'import de la fiança. Aquí trobareu consells per fer-ho adequadament.


Si alguna de les cerveses triades no t'ha agradat pots retornar-la al mes següent d'acord amb la política de devolucions del Club.