Recomanacions de conservació, consum i reciclatge

Conservació: Les cerveses del Club són cerveses artesanes el·laborades amb maltes, llúpols i llevats frescos. A diferència de les cerveses comercials, no estan pasteuritzades. Per tant contenen llevats vius que cal conservar amb cura. No es pot deixar ni al sol, ni a temperatures superiors als 20 graus.


Degustació: El sabor i l’escuma poden variar en el temps com ho fa el vi. També pot produir sediments al fons. Per evitar-los convé deixar-la reposar en posició vertical i servir-la en copa o vas sense abocar-la del tot. Per obtenir totes les seves propietats serviu-la a la temperatura indicada en el full de descripció. La data de consum no indica caducitat si no que és la data a partir de la qual es poden notar diferències en el sabor i/o aroma.


Reciclatge: La caixa de cartró és reutilizable, no la malmeteu. L’ampolla és retornable i per això té un valor econòmic de 50 cts. (ampolla 33cl) i 1,5€ (ampolla de cava 75cl) Per una millor higienització les ampolles s’han de tornar netes i esbandides. No s’abonaràn ampolles brutes o amb restes seques de cervesa. Consulteu el procediment de neteja.