Condicions de funcionament

El Club Cerveser Can Navarra és una entitat jurídica que té per finalitat autoabastir-nos de cervesa artesana i alhora compartir les despeses originades en la producció casolana.


El funcionament és molt simple. Totes les persones sòcies poden produir i adquirir cervesa. Un cop al mes els socis i les sòcies reben un correu electrònic en el que s'informa dels lots de cervesa que s'han produït i del cost que té cada cervesa per sufragar-ne les despeses que han tingut els productors. Els socis poden decidir lliurement participar o no de cada lot i, en cas de fer-ho, decideixen també la quantitat de cervesa que desitgen a trvés del sistema de comandes del web. El cost de les cerveses s'estableixen en l'assamblea.


Amb la primera comanda que facis hauràs de pagar també la quota anual. A partir de llavors la quota et vindrà de forma anual amb la primera comanda que facis a inici del nou any


La cervesa es distribueix en envasos retornables que tenen un valor inicial de 50 cèntims d'€. Per recuperar aquest import les ampolles s'han de tornar netes per dins i per fora a punt per esterilitzar i tornar a fer servir. Una ampolla que no estigui neta perd el seu valor econòmic.


La comanda mínima és d'una caixa de 12 ampolles de 33cl. per amortitzar mínimament els desplaçaments. Dins una caixa es poden combinar cerveses diferents de les que hi han disponibles. Les comandes es fan d'acord amb aquest procediment. Si una cervesa no t'ha agradat, la pots bescanviar per una altra d'un altre tipus d'acord amb la nostra política de devolucions.


Les cerveses que s'aniran oferint estan prèviament acordades segons una planificació que s'estableix per cursos de setembre-juliol que es poden consultar a l'apartat de birres del web.


Aquesta és una activitat social col·lectiva d'autoproducció de cervesa casolana. L'activitat té caràcter privat i està restringida només a les persones associades. La venda a persones no sòcies està prohibida. Per a fer-se soci cal omplir el formulari i pagar una quota de 10€/any, cosa que automàticament dona accés al sistema de comandes


Totes les persones sòcies que participen en la producció d'un lot de cervesa assumeixen que estan autoproduïnt la seva cervesa de forma col·lectiva i solidària i que, en tant que cervesa casolana, aquesta no té ni necessita registre sanitari, ni és objecte de cap activitat econòmica mercantil, no tributa perquè no es comercialitza, ni és considerada en cap cas una venda. El que fem és compartir solidàriament les despeses de la producció per a benefici col·lectiu.


A més de l'autoabastament de cervesa el Club organitza activita