Imatge event

Assemblea i festa del Club 29 agost

El maleït covid va fer-nos la guitza i vam haver de posposar l'assemblea del Club i la nostra festa de fi de temporada que habitualment fèiem el primer dissabte de juliol. Doncs bé, ja tenim data. La farem a finals d'estiu. Concretament serà l'ultim dissabte d'agost. El dia 29 a la piscina de can Bellvitge de Girona.

Creiem que pot ser un bon espai per poder disfrutar a l'aire lliure i per tenir suficient amplitud per no haver-nos de preocupar pels virus. La piscina ens permetrà quedar en un horari més diurn i refrescar-nos a l'aigua mentre gaudim de tot els deliciosos plats que sempre porteu i les cerveses del Club.

La idea és trobar-nos a partir de les 17h. A aquesta hora, sota l'ombra dels arbres, farem l'assemblea anual del Club, mentre familiars i amics gaudeixen del bany. Aquí trobareu els temes que es tractaran

A les 18h. us presentarem la moda que està a punt aterrar al nostre pais: les hard setzer de les quals en tindrem una mostra variada d'elaboració pròpia per tastar. També hi haurà refrescs naturals pels menuts.

I així, entre glop i glop, i bany i bany, grans i petits podrem gaudir de la piscina i la companyia fins ben entrat el vespre que arribarem a l'hora del buffet lliure. Com cada any, el buffet es fa amb el que cadascú porti de menjar per compartir.

Com sempre, hi haurà bones cerveses punxades en una barra lliure. Si feu cervesa a casa i us ve de gust, també podeu portar-ne per compartir, tant si són ampolles com si voleu portar un barril i allargarem tastant-les fins ben entrada la nit.

Llegiu-vos si us plau les mesures anti-covid de cares a gaudir de la festa amb seguretat.

Aquest any amb el lloguer de la piscina ens surt una mica més car. Creiem que amb una aportació de 20€ per persona podrem cobrir totes les despeses. Els nens no paguen. Si algú li va malament que ho digui.

Com sempre, ja sabeu que podeu convidar a la família, amics... quants més serem més riurem. Us esperem a tot@s

Lloc de l'event: can Bellvitge, Girona