
Chicha project
sour ale
3.8%
La "chicha" és una beguda refrescant molt popular al Perú i a Colòmbia. Està feta amb blat de moro fermentat amb bactèries làctiques i pot tenir alcohol o no. Habitualment es presenta sense gas i sovint acompanyada de fruites com la pinya o el maracuyà. La popularitat de les cerveses artesanes a tot el continent americà feia inevitable que tard o d'hora als països andins es fes una cervesa basada amb la tècnica de la chicha, on el blat de moro fermentat es combina amb llúpols de sabors tropicals per aconseguir una cervesa lleugerament àcida i fruitosa amb la dolçor del blat de moro.
En l'aposta del Club per la recerca de les innovacions cerveseres d'arreu del món ens ha semblat molt interessant aquesta aportació que hem volgut recrear-la per a gaudi dels socis. El resultat és una cervesa molt curiosa i llaminera, molt fàcil de beure a mig camí entre un refresc i una cervesa que s'enmarcaria dins la moda "healty" de begudes amb baix contingut d'alcohol
ABV
3.8%
STYLE
sour ale
Temporada
2023-2024 Data: Novembre
IBU
13
Color
Pàlida
cal
140 kcal / ampolla33 cl
mida
33 cl
Temp. consum
2º—4º
Consum pref.
Gener 2024
Productor