Chicha

Chicha

sour ale

4%

Innovació cervesera que està prenent força als països llatinoamericans on és molt popular la chicha. Una beguda molt refrescant feta amb base de blat de moro fermentat amb bactèries làctiques que pot tenir o no alcohol. La popularitat de les cerveses artesanes a tot el continent americà feia inevitable que tard o d'hora als països andins es fes una cervesa basada amb la tècnica de la chicha. On el blat de moro fermentat es combina amb els llúpols tropicals per aconseguir una cervesa lleugerament àcida i tropical amb la dolçor del blat de moro.

En l'aposta del Club per la recerca de les innovacions cerveseres d'arreu del món, ens ha semblat molt interessant aquesta aportació que hem volgut recrear per a gaudi dels socis. El resultat és una cervesa molt curiosa i llaminera, molt fàcil de beure a mig camí entre un refresc i una cervesa que s'enmarcaria dins la moda healty de begudes amb baix contingut d'alcohol

ABV

4%

STYLE

sour ale

Temporada

2023-2024 Data: Novembre

IBU

13

Color

Pàlida

cal

140 kcal / ampolla 33 cl

mida

33 cl

Temp. consum

2º—4º

Consum pref.

Gener 2024

Productor

Enric Pardo