La Garrofera

Brown porter

5.7%

Una cervesa típicament tardoral de caràcter suau, dolç i agradable al paladar. Les brown porter són cerveses fosques, sense arribar a ser negres, netes i transparents, on predominen les maltes per damunt de tots els altres ingredients. El seu color marró intens s’aconsegueix amb maltes torrades i caramel·litzades carregades de sucres no fermentables que sobreviuen al procés de fermentació i són les que li aporten el caràcter dolç.

En aquesta ocasió es busca ressaltar la dolçor terrosa de la garrofa, una tavella que malgrat ara es poc apreciada temps enrere s’usava com a succedani de la xocolata. D’entre les maltes presents en aquesta cervesa també hi ha una important presencia de malta xocolata, una malta d’ordi que té uns aromes que recorden al cacau i que es barregen amb el gust de la garrofa de forma molt bona.

Aquesta és una cervesa de glop fàcil malgrat la seva aparença. Per gaudir-la bé no convé que estigui massa freda. Se li aprecien aromes de nous, café, castanyes i cacau i una sensació en boca agradable que la fa molt bevible a totes hores.

ABV

5.7%

STYLE

Brown porter

Temporada

2021-2022 Data: Octubre

IBU

28

Color

Bruna

cal

140 kcal / ampolla 33 cl

mida

33 cl

Temp. consum

6º—8º

Consum pref.

Gener 2022

Productor

Enric Pardo