Llúpol fresc
Apa
4.3%
La flor del llúpol és el gran additiu de la cervesa. Li aporta l'amargor, part del gust i bona part de l'aroma. Com totes les flors, els aromes del seu pol·len es perden exponencialment amb el pas del temps. Setembre és l'època de recol·lecció del llúpol. I com cada any aprofitem aquest mes per fer una elaboració amb llúpol fresc recent collit a Bordils.
Per gaudir d'aquesta frescor una recepta d'una pale ale discreta amb baix contingut alcohòlic que no robi protagonisme al convidat del setembre i els seus subtils aromes cítrics i herbals. La cuinada està feta amb la tècnica "continus hopping" en la que s'addiciona llúpol periodicament tant en la maceració com en les diferents fases de cocció.
ABV
4.3%
STYLE
Apa
Temporada
2018-2019 Data: Octubre
IBU
32
Color
Daurada
cal
155 kcal / ampolla 33 cl
mida
33 cl
Temp. consum
4º—6º
Consum pref.
Novembre 2018
Productor