Llúpol fresc

Llúpol fresc

Apa

4.3%

La flor del llúpol és el gran additiu de la cervesa. Li aporta l'amargor, part del gust i bona part de l'aroma. Com totes les flors, els aromes del seu pol·len es perden exponencialment amb el pas del temps. Setembre és l'època de recol·lecció del llúpol. I com cada any aprofitem aquest mes per fer una elaboració amb llúpol fresc recent collit a Bordils.



Per gaudir d'aquesta frescor una recepta d'una pale ale discreta amb baix contingut alcohòlic que no robi protagonisme al convidat del setembre i els seus subtils aromes cítrics i herbals. La cuinada està feta amb la tècnica "continus hopping" en la que s'addiciona llúpol periodicament tant en la maceració com en les diferents fases de cocció.

ABV

4.3%

STYLE

Apa

Temporada

2018-2019 Data: Octubre

IBU

32

Color

Daurada

cal

155 kcal / ampolla 33 cl

mida

33 cl

Temp. consum

4º—6º

Consum pref.

Novembre 2018

Productor

Enric Pardo