Imatge notícia

Chicha project

La "chicha" és una beguda molt popular i refrescant feta amb blat de moro fermentat amb bactèries làctiques que pot tenir o no alcohol. Habitualment es presenta sense gas i pot anar acompanyada de fruites com la pinya o el maracuyà. La popularitat de les cerveses artesanes a tot el continent americà feia inevitable que tard o d'hora als països andins es fes una cervesa basada amb la tècnica de la chicha. On el blat de moro fermentat es combina amb els llúpols tropicals per aconseguir una cervesa lleugerament àcida i tropical amb la dolçor del blat de moro.

En l'aposta del Club per la recerca de les innovacions cerveseres d'arreu del món ens ha semblat molt interessant aquesta aportació que hem volgut recrear per a gaudi dels socis.

La nostra chicha ja està fermentant i la tindrem llesta de cares al mes de novembre. Una base de blat de moro macerada a alta temperatura per tal d'aconseguir una bona dolçor residual creiem que donarà com a resultat una cervesa molt curiosa i llaminera, molt fàcil de beure a mig camí entre un refresc i una cervesa que s'enmarcaria dins la moda "healty" de begudes amb baix contingut d'alcohol.