Imatge notícia

Assemblea del Club 2022

El passat dissabte 2 de juliol vam celebrar a la Carreta del Ter de Bordils l'Assemblea anual del Club.

Entre cerveses, braves, burritos i música en viu, vam poder fer un repàs a la temporada que ara tanquem, on es va fer palés un cert esgotament dels socis productors després de 10 anys fent cervesa ininterrompudament. Per paliar aquesta situació es farà una crida a cercar socis productors nous que s'incorporin fent algun lot pel Club.

També es va comentar que la demanda s'ha reduït en els darrers mesos i es va debatre sobre les possibles causes (crisi econòmica, major oferta d'artesanes al mercat...). En aquest sentit es va acordar centrar-se en una oferta exclusiva d'estils que el mercat no ofereix i apostar per la innovació com havia fet en el seu moment el Club.

Un altre tema a debat va ser les despeses en infraestructura que ha de sostenir el Club i que fins ara estan suportant els socis productors. Per solucionar aquest tema s'establirà una quota de soci anual de 10€/any per poder fer comanda.

Sobre la proposta de diversificar en nous productes com licors, ratafia o kombucha es va rebutjar la proposta atès que en l'enquesta la majoria de socis no van estar interessats.

L'assemblea també va acordar mantenir preus per l'any vinent atès que, malgrat s'estan incrementant els costos dels ingredients, volem mantenir una oferta assequible per a tothom.

Per acabar, es va encoratjar tothom a a mantenir el Club deu anys més.