Imatge notícia

10 anys del Club can Navarra

Aquesta temporada 2021-2022 el Club celebra el seu desè aniversari. Al setembre del 2011 uns dotzena de persones amants de la cervesa iniciàvem aquest projecte cooperatiu. Ha plogut molt des de llavors, el Club ara té 200 socis i la cervesa artesana ha passat en aquest temps de ser una excentricitat a ser un producte de moda.

Molts ens pregunten perquè en tot aquest temps no ens hem posicionat en el mercat amb una marca comercial. La resposta segueix essent la mateixa, mai no ha estat en els nostres caps fer d'això un negoci. Ans al contrari, la nostra filosofia va més en línia amb els grups de consum o les cooperatives de productors i consumidors. Ajuntar-nos per produir allò que consumim, més responsablement, més econòmicament, amb més qualitat i, sobretot, amb més control sobre la cadena de distribució. I vet aquí, que 10 anys després encara hi som i som molts més.

Per a celebrar-ho, aquesta temporada la dedicarem a les cerveses més emblemàtiques que hem fet durant els deu anys, algunes de les quals havien quedat en l'oblit de les novetats. Esperem que les gaudiu totes

També tenim previst encarregar gots serigrafiats per qui vulgui dotar-se de cristalleria adequada per degustar plenament una bona cervesa. Hi haurà també noves samarretes del Club isi el COVID ens ho permet reprendrem les activitats habituals: roda d'estils, festa lager, fires...

De tot us anirem informant puntualment per correu. De moment, un brindis a distància pel nostre Club amb la Gueuze project que aquest mes de setembre ha vist la llum després d'estar molt temps al celler esperant aquest moment. Salut!