Imatge notícia

Resultats enquesta als socis

Ja tenim els resultats de l'enquesta que vam fer als socis i sòcies. 55 persones (el 29% del total de socis) han contestat les preguntes. Fet que és d'agrair perquè ens dona una mostra prou representativa.
El 50½ dels socis fan comanda cada mes, mentre que la resta ho fan de manera més espaiada en el temps, principalment perquè no consumeixen tanta cervesa o bé perquè reserven la del Club per moments especials. Tanmateix no cal perdre de vista que un 25% fa comandes més esporàdiques perquè no pot o no vol gastar-hi tants diners.
Malgrat tot, el 95% dels enquestats està satisfet o molt satisfet amb les cerveses que ofereix el Club. En quan a la relació qualitat/preu, en una escala de 1 a 5, el 31 % valoren amb un 5, el 43% amb un 4 i la resta amb un 3.
La millor nota se l'endú el capítol de la informació que es dona decada cervesa. Un 98% la valora com a completa o molt completa. I el 90% està content amb l'oferta d'estls actuals
Per ultim es demanva sobre les activitats que es podrien fer per celebrar els 10 anys del Club. La més votada va ser fer una selecció de les millors cerveses dels deu anys, seguit de fer gots o copes conmemoratives. Empatades hi havien tres propostes que era publicar les receptes al web, fer noves samarretes i fer una festa grossa per celebrar-ho. a més distància va quedar tornar a fer la festa lager a finals d'hivern o fer col·laboracions amb altres cerveseries.

Podeu consultar l'enquesta sencera aquí.

Amb el resultats a la mà ja estem planificant la propera temporada. Gràcies a tots els qui heu participat.