Imatge notícia

Programació per a la temporada 2021-22

Ja tenim a punt la programació per a la pròxima temporada 2021-2022 que, com sabeu, és amb la que el Club complirà el seu desè aniversari. Per aquest motiu si feu una ullada a les cerveses que tenim previst elaborar durant tot el curs hi trobareu 36 cerveses de 36 estils diferents, les més emblemàtiques d'aquests 10 anys.

Si sou socis de fa poc veureu que moltes són cerveses que ens han acompanyat any rera any en les darreres temporades, però també hem recuperat alguns clàssics oblidats en el temps com la porter amb garrofes o la king kong, una sweet milk stout que durant anys cada hivern ens acompanyava a la vora del foc, o la Brèxit, una strong ale d'estil 100% britanic que vam fer quan tot just s'especulava amb la fugida del Regne unit de la UE.

En definitiva serà una temporada per acomiadar definitivament moltes cerveses que hem tastat durant aquests deu anys junts i que probablement restaran en oblit empeses per les noves modes que ens obligaran a renovar de dalt a baix en els propers deu anys.

Esperem que les gaudiu ant com ho farem nosaltres elaborant-les. Salut i moltes gràcies per acompanyar-nos en aquest viatge.