Imatge notícia

Les hard seltzer del Club al Kerunta

Durant la setmana vinent, al @kerunta_craftbeer podreu tastar en exclusiva les HARD SELTZER del Club. Una beguda amb un gran èxit els darrers anys als Estats Units, sobretot entre el públic jove degut a la seva baixa graduació i poca càrrega calòrica que tot just ara comenca a popularitzar-se a Europa.

Aquesta beguda creada l’any 2013 a Connecticut pel brewer Nick Shields ha tingut tant èxit que molts cervesers artesans nord-americans s’han afegit a produir-la degut a la semblança del seu procés productiu amb l’elaboració d’una cervesa artesana. La gran diferència rau en que les HARD SELTZER es caracteritzen per fermentar amb fruita natural.

El Club Cerveser can Navarra sempre apostant per la innovació ha elaborat una sèrie de hard seltzer de només 4 graus alcoholics inspirades en el còctels típics d'estiu que s'havien de tastar en la festa del Club que va ser cancel·lada a causa del Covid. Ara podreu tastar-les durant la setmana del 14 al 20 de setembre.

Tres gustos molt refrescants:

Mojito, amb llima natural menta i aromatitzada amb ron.

Pinya colada, amb pinya natural i aigua de coco.

Margarita, amb cogombre fresc i aromatitzada amb tequila.

Si vols tastar ara el que serà moda d'aqui a pocs anys, no triguis a passar-te pel Kerunta. S'acabaran ràpid.