Imatge notícia

Arriben les hard setzer

Ara fa sols 3 anys, tothom als EUA s'agafava a conya l'aparició de les primeres hard setzer (soda dura). Doncs el seu ascens ha estat tan meteòric que la majoria de les cerveseres artesanes han hagut de claudicar i fabricar també hard setzer. Però que és una hard seltzer?

És una beguda alcohòlica de baixa graduació amb gustos de fruites, Una mena de cubata més sà, menys acohol, menys calories i pot fer-se sense gluten. El consumeixen bàsicament els joves americans, tan homes com dones, i la seva moda s'està estenent ràpidament per tot el món a la velocitat d'una pandèmia. La pregunta és quan trigarà a arribar a casa nostra? No sabem la resposta a aquesta pregunta però si sabem que d'aquí a no massa temps tots sabrem que és una hard setlzer.

Com tota nova aparició té detractors i defensors. You tubers famosos les han criticat per la seva simplicitat en comparació a la tradició cervesera però les critiques sols han fet pujar les vendes. 2.000 milions de dollars en facturació l'any passat demostren que el públic les aprecia. Us pica la curiositat?

Doncs si veniu a la festa del Club, que farem el dia 29 d'agost, les podreu tastar. Ja sabeu que ens agrada estar sempre a la última i ens esforcem perquè tasteu tot el que està a la vanguarda del món cerveser, doncs bé aquell dia punxarem 6 varietats de hard setzer de només 3 graus alcohòlics però plenes de sabor elaborades pel Club per a aquesta ocasió:

- Mojito: Llima, menta i aroma de ron
- Piña colada: Pinya natural, aigua de coco i llimona
- Tropical: Prèssec, mango natural i llimona
- Patxaran: nabius vermells i aroma de patxaran
- Bloody Mary: tomata, llimona, sal, pebre, tabasco i salsa Espinaler
- Margarita: cogombres, llimona, sal i aroma de tequila - I també pels menuts tindrem un refresc sense alcohol

Obviament i per generar el debat, també gaudirem, com sempre de bones cerveses dels socis del Club