Imatge notícia

Nova web i nova etapa

Estem molt contents d'estrenar aquest nou web del Club. Els humans som animals de costums i segur que el canvi en la forma de fer comandes es farà feixuc al principi. Malgrat tot, esperem que ràpidament descobriu els avantatges que ens ofereix, alguns dels quals us apuntem.


Perfil del soci: Haver d'entrar amb usuari i contrasenya és un pal però això et permet tenir un històric de les teves comandes, de la identificació del color dels taps i de les birres que més bé has puntuat.


Control de stocks: Cada cervesa ofertada estarà quantificada en el seu nombre d'ampolles produïdes i s'aniran descomptant a mesura que es facin les comandes, de forma que veuràs si una cervesa està esgotada abans de fer la comanda, i desapareixerà l'anada i vinguda de mails cada cop que es demanava una birra esgotada. D'altra banda, això permetrà saber si queda algo d'aquella birra que tant et va agradar el mes passat i demanar-ne.


Més productors: Aquest sistema obre la porta a incorporar lots de nous productors que fins ara no podien per que eren lots petits.


Feed-back: El fet que cadascú valori les cerveses demanades no sols permet recordar-ho per a l'any següent, si no que també ens dona una informació valuosa als productors sobre les que més agraden.


Facilitat en la gestió: El sistema incorpora eines per facilitar la gestió i distribució de les comandes per part dels productors, ja que elabora el llistat de repartiment amb el contingut de cada comanda i l'import.


Com veieu el que tenim ara és més que una web, és un programari fet a mida de les nostres necessitats que ens permet consolidar i fer créixer el Club. Hem de donar les gràcies i molt per l'esforç del soci que ho ha fet possible i que ha posat tot el seu coneixement al servei del Club. Gràcies Oriol. Un brindis a la teva salut.