Imatge event

Festa del club i assemblea 2021

Han passat dos anys des de la darrera trobada de socis i sòcies de Club. Pel mig hi ha hagut una pandèmia que ens ha tingut un any sense activitat social. Ara però, sembla que el panorama pinta cada cop millor i ja tenim autoritzades dels trobades d'entitats. Així que us convoquem a tots/es pel proper dissabte dia 3 de juliol per a fer la tradicional festa de fi de temporada del Club.

Es farà a can Bellvitge, als afores de Girona, en una amplia zona verda ombrejada amb piscina. Qui vulgui aprofitar la piscina, estarà oberta durant tot el dia fins a les 19h.

Mentre uns es refresquen a l'aigua els altres estarem a la feixa del cantó sota la fresca del arbres on tindrem muntat el bar. Durant el decurs de la jornada celebrarem l'assemblea anual del Club. L'ordre del dia dels temes a tractar el teniu aquí.

Com es habitual, al vespre farem un sopar de traje (yo traje esto y tu trajiste aquello) on compartirem el que hàgim fet tots. Naturalment tindrem diverses cerveses punxades dels socis productors, i aquest any, donat que cada cop tenim més socis homebrewers que fan cervesa a casa, habilitarem un espai de tast per a tots els qui vulguin portar alguna cosa per tastar. Hi haurà una nevera per guardar ampolles

Acabarem com sempre amb musica i ballaruga fins que s'acabi la cervesa.

Timing:
De 16 a 19h. Piscina i servei de bar (de la piscina)
19h Assemblea
21h sopar de traje i birres del club (refresc pels menuts)
22h tast homebrewer
23h música i ballaruga

Podeu portar la familia i/o els amics.

Preu: La festa costarà 20€/persona i 5€ els nens que facin ús de la piscina. Els diners recaudats serviran per a cobrir el lloguer de l'espai, les despeses de la festa, l'allotjament de la web i el manteniment del domini d'internet, si és que dona per tot.

Cal inscripció prèvia. Fes-ho ara des d'aquí.

Us hi esperem!

Lloc de l'event: can bellvitge, Girona