Imatge event

Lagerfest '22 nova data

Ja tenim data per a la festa lager d'enguany. Després de dos anys seguits sense la nostra trobada d'hivern enguany, coincidint amb el desè aniversari del Club, no podia faltar. Serà el proper 9 d'abril de 12h a 18h.

Tastarem juntes totes les lagers fetes durant els mesos de fred. La idea és fer un dinar col·laboratiu informal, on cadascú porta alguna cosa per picar, mentre anem tastant les lagers fetes al Club durant l'hivern del 2022. I atenció perquè en tenim un bon llistat:

Panotxa (cream lager de blat de moro)
Ambre (pale lager)
Krepelka (bohemian pils)
Danau (viena lager)
Rossa de pekín (Panaché fruit lager amb aranges)
Pils (german pilsner)
Viva Mexico (mexican lager)
La vermella (red lager amb remolatxa i gerds)

Hi haurà barra lliure fins a esgotar els barrils. Per sufragar el cost de les 8 lagers es demana una aportació de 16€ i portar algo per picar entre tots. Si no pots quedar-te i sols pots passar a fer el toc una estona ja farem un capmàs amb el preu. L'important és que hi siguem. És una activitat oberta a socis i no socis i per tant pots venir en colla o convidar a qui vulguis. Que no t'ho expliquin. Serà la bomba.

Es farà com és habitual als patis de la seu del Club, can Navarra c/Sèquia 9 de Bordils.

Quatre indicacions de darrera hora per resoldre els dubtes que heu plantejat en els darrers dies:

- No cal inscriure's enlloc. Sols venir amb ganes de passar-ho bé.
- És una activitat oberta a socis i no socis, per tant podeu venir amb qui vulgueu
- Si sols podeu passar una estoneta i no podeu aprofitar tota la barra lliure, ja farem un capmàs amb el preu. L'important és trobar-nos.
- Habilitarem un espai per posar el menjar que porteu per compartir. De moment tenim confirmats cargols, empanada, pizza, ensaladilla... Tindrem plats i coberts a disposició i també taules per menjar.
- El carrer estarà tancat, així que si veniu en cotxe millor aparqueu a l'aparcament de l'escola
- Si veniu de Girona la millor opció és el tren, en 10' us planteu a Bordils i l'estació està a 2' de can Navarra. a les 12h18 i 14h18 teniu tren d'anada i diversos de tornada fins a les 20h36 que és l'últim.

No hi falteu, i si feu fotos no us oblideu d'etiquetar-les amb el hastag #10anysclubcannavarra

Lloc de l'event: Club cerveser can Navarra, carrer de la sèquia 9, Bordils