Imatge event

Roda d'estils - Cerveses làmbiques

La roda d'estils és una activitat organitzada conjuntament pel Club cerveser can Navarra i l'Associació El Tirador que consisteix en 5 tastos de diferents estils d'una regió, un pica pica per acompanyar-los i una explicació exhaustiva de les característiques de cada cervesa.

Aquest any, per celebrar el desè aniversari del Club, la roda estarà dedicada als estils més tradicionals i autèntics de Bèlgica. Les cerveses de fermentació espontània, també anomenades cerveses làmbiques perquè van néixer a la ciutat de Leembek, prop de Brussel·les, i únicament s'elaboren en aquesta regió que els dona la denominació d'origen.

A diferència de la majoria de cerveses, a les làmbiques no s'inocula cap llevat si no que es deixa que els llevats naturals de l'ambient colonitzin un most de blat i civada. Fermenten en piscines obertes i maduren en bota de fusta entre 1 i 3 anys. El resultat sol ser una cervesa sorprenent, de caràcter més aviat àcid i d'una gran complexitat d'aromes de flors i fruites. Si n'has sentit a parlar però mai t'has endinsat en el món de les cerveses làmbiques aquesta és l'oportunitat.

El tast es durà a terme a la cerveseria El Birrot de Jafre el proper 29 de gener. Cal inscripció prèvia i pagament anticipat abans del 24 de gener. Preu inscripció: 20€. Places molt limitades. Sols s'admetran els 20 primers de la llista.

Inscripcions aquí.

Lloc de l'event: cerveseria el Birrot, Carrer la Creu, 5, 17143 Jafre, Girona