
hoppy sour
Berliner weisse
4.5%
L'estil berliner weiss ha estat un dels que més evolució ha tingut amb el pas del temps i ha donat lloc a molts camins interessants amb bases de fruites, de té, d'herbes aromàtiques i també com no amb llúpol, com en el cas que avui us presentem. Tenen en comú que sempre són cerveses de blat acidificades amb bacteries, generalment lactobacillus, per donar-lis el caràcter "sour" que les fa molt lleugeres i bevibles. La nostra és una hoppy sour, cosa que vol dir que sobre aquesta base de blat acidificat si aporta llúpol fresc per potenciar els aromes a llúpol, cercant el díficil equilibri d'amargor i acidesa per balancejar l'escassa dolçor residual. En definitiva, un delicat joc d'equilibris que ben balancejat dona lloc a una cervesa espectacular per beure'n a galledes
ABV
4.5%
STYLE
Berliner weisse
Temporada
2023-2024 Data: Octubre
IBU
20
Color
Pàlida
cal
100 kcal / ampolla 33 cl
mida
33 cl
Temp. consum
2º—4º
Consum pref.
Novembre 2023
Productor