hoppy sour

hoppy sour

Berliner weisse

4.5%

L'estil berliner weiss ha estat un dels que més evolució ha tingut amb el pas del temps i ha donat lloc a molts camins interessants amb bases de fruites, de té, d'herbes aromàtiques i també com no amb llúpol, com en el cas que avui us presentem. Tenen en comú que sempre són cerveses de blat acidificades amb bacteries, generalment lactobacillus, per donar-lis el caràcter "sour" que les fa molt lleugeres i bevibles. La nostra és una hoppy sour, cosa que vol dir que sobre aquesta base de blat acidificat si aporta llúpol fresc per potenciar els aromes a llúpol, cercant el díficil equilibri d'amargor i acidesa per balancejar l'escassa dolçor residual. En definitiva, un delicat joc d'equilibris que ben balancejat dona lloc a una cervesa espectacular per beure'n a galledes

ABV

4.5%

STYLE

Berliner weisse

Temporada

2023-2024 Data: Octubre

IBU

20

Color

Pàlida

cal

100 kcal / ampolla 33 cl

mida

33 cl

Temp. consum

2º—4º

Consum pref.

Novembre 2023