Kipling

Kipling

Lachancea

4%

El descobriment de noves soques de llevat ha revolucionat el món del vi i amenaça amb revolucionar també el món de la cervesa. A les tradicionals soques de sacharomyces amb les que es fan la majoria d'estils de cervesa del món s'afegeixen ara noves soques inexplorades que obren a un vast univers, on cal treballar sense ressenyes prèvies, manuals tècnics, ni procediments establerts. Com els primers viatges de l'explorador Rudyart Kipling en terres ignotes, aquesta cervesa és una incursió de I+D del Club que volem compartir amb tots els socis.

La Kipling és una cervesa molt fresca, de baixa graduació i amargor lleugera que permet gaudir dels peculiars aromes i sabors que dona el llevat lachancea thermotolerans. En boca es troben notes de pinya i aranja i té un glop suau que ve acompanyat d'una lleugera acidesa natural. La seva frescor la fa ideal per acompanyar a qualsevol aperitiu o com a vermut abans de dinar.

ABV

4%

STYLE

Lachancea

Temporada

2019-2020 Data: Octubre

IBU

8

Color

Pàlida

cal

105 kcal / ampolla 33 cl

mida

33 cl

Temp. consum

4º—6º

Consum pref.

Gener 2020

Productor

Enric Pardo