Marrubí

Marrubí

Berliner weiss

4%

Cada any aprofitant la sed de l'estiu fem una cervesa acida d'estil berlines pels amants del estil. La marrubí és una cervesa fermentada amb lactobacillus en comptes dels tradicionals llevats. Aquests bacteris generen àcid làctic i fan que la cervesa sigui facil, refrescant i equilibrada, fent servir el anomanat sour kettle, tecnica que permet controlar la acidessa final. A més seguint les ultimes tendències, hem afegit maduixes fresques en secundari (10%), donant-li un toc fruital i una tonalitat molt estiuenca que recorda el vi rosat. Es un excel·lent aperitiu i pot acompanyar molt be una amanida de pasta. I per que no, en porró.

ABV

4%

STYLE

Berliner weiss

Temporada

2019-2020 Data: Juliol

IBU

6

Color

Vermella

cal

130 kcal / ampolla 33 cl

mida

33 cl

Temp. consum

2º—4º

Consum pref.

Abril 2023

Productor

Enric Pardo